ÅbningstiderMandag Lukket – Tirsdag – Fredag: 10.00 – 17.30   •      •   Lørdag:​ 9.00 – 13.00   •   Søndag: Lukket

Tlf.: 8629 3959

Tlf.: 8629 3959

Frokost / møde levering til firmaer

Kødpakker

FROKOST-ORDNING

Hos Den Glade Slagter i Tranbjerg tilbyder vi også frokostlevering til firmaer i Århus Syd området. Det kan både være salater, flutes, boller, smørrebrød, madpakker, pålægsfade, frugtfade eller varme retter. Vi laver gerne en fast aftale om levering på alle hverdage efter aftale.  Så har dit firma brug for hjælp til frokosten, eller sidder i som ansatte, og ønsker en ordning samlet blandt medarbejdere, så kontakt os gerne med jeres ønsker. Vi vil sammen finde en ordning til jer.

Ønsker i at benytte jer af en fast frokostordning beder vi jer kontakte os på tlf. 8629 3959 og høre om mulighederne.

Er det til enkelte dage, og er firmaet beliggende  i Århus syd, kan i benytte bestillingslisten her på vores hjemmeside. Husk blot der er dead-line kl. 9 samme dag,  ellers er i velkommen til at ringe og høre om vi kan nå at tage noget med, skulle der komme noget uforudset.

MØDE-LEVERING

Vi er meget gerne behjælpelige med mad til møder hos jeres firma. Får i brug for smørrebrød el. lign. til et arrangement hos jer leverer vi gerne til jer og fakturerer efterfølgende så i ikke skal tænke på andet end af bestille det ønskede. Vi leverer hver dag til møder og frokost – i hele Århus Syd området, og vi kan også levere til dit firma. Vi får altid meger Ros for vores smørrebrød, som er meget populært ved møder da der er noget de fleste kan lide. Vi har smørrebrød i flere prisklasser, lige fra de mindre stykker til de helt store Luxus Smørrebrød samt stjerneskud osv.

 

Bestil online, eller kontakt os

Sidder du og tænker at,  det er lige noget for os, kan du bestille online, eller ringe og forhøre dig nærmere.  Vi ser frem til at levere frokost eller mødeservering til dit firma.

Vi kan kontaktes på telefon 8629 3959 eller på e-mail info@dgs-tranbjerg.dk.

Bestil smørrebrød

Smørrebrød

Bestil smørrebrød online

Bestil frokost

Frokost

Bestil frokost online
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få de gode tilbud og rabatter!

Tilmeld dig og få tilbud, kampagner og andet godt fra din lokale slagter.

Tak for din tilmelding!